E-Speranza logó

Kicsit kezdem Ádámtól-Évától, de itt most muszáj.
Elég sokat gondolkodtam, mi legyen a honlapom neve. Semmiképp nem akartam valami elcsépeltet, amiben megjelenik a design/webdesign kifejezés, viszont azt azért szerettem volna, ha valahogyan mégis utal arra, mivel is foglalkozom.
Az is bennem volt, hogy az Esperanza névvel kezdjek valamit, hiszen (ahogy a bemutatkozásban említettem) az online életemet gyakorlatilag ezen a néven éltem. Aztán derült égből jött is az ötlet, legyen E-Speranza. Van benne egy kis játékosság, az „e-” utal arra, hogy valami internetes dologról van szó, ráadásul a spanyol „esperanza” és az olasz „speranza” szó egyaránt reményt jelent, számomra pedig mindkét nyelv nagyon fontos. És a vasmacska? Na igen, az a remény szóból már adta magát, mint a remény szimbóluma.

A név tehát megvolt, már „csak” logót kellett álmodnom hozzá. Mindenképpen minimalista elképzelésem volt, alapvetően is közelebb áll hozzám ez a stílus, nem akartam agyoncsicsázni a dolgot. Így kézenfekvőnek tűnt az ötlet, hogy az E-Speranza kézzel leírt/rajzolt verzióját ültessem át pixel-formátumba.

Esperanza

Most szólj hozzá!

Ne aggódj, az e-mail címed nem jelenik meg nyilvánosan.